Wierda Bedrijfswagens

Wierda Bedrijfswagens is de MAN dealer van Friesland en specialist in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur van zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens.

In 2010 opende het familiebedrijf uit Joure zijn tweede vestiging op het bedrijventerrein Azeven Noord.

René Wierda: “Een extra vestiging om dichterbij de klant te komen. We hebben destijds goed rondgekeken met de vraag ‘waar willen we nu zitten?’. De gemeente attendeerde mij op deze locatie. Strategisch gelegen aan de A7 en een prima uitvalsbasis. Verschillende gerenommeerde bedrijven hebben zich hier gevestigd. Drachten is een mooi logistiek centrum waar veel mogelijk is voor onze sector. De stap naar Drachten is een stap op weg naar gecontroleerde groei van ons bedrijf.”

“Het contact met de gemeente was direct goed. Ik was verrast hoe ze hier omgaan met je plannen en ideeën en op een praktische manier meedenken. Korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. We voelden ons meteen welkom en dat gevoel is vanaf dag één zo gebleven.” Wierda Bedrijfswagens heeft vestigingen in Drachten en Heerenveen. Wierda Voertuig Techniek, gevestigd te Joure, biedt de mogelijkheid MAN bedrijfswagens aan te passen aan de wensen van de klant. Wierda Hybrid Technologies levert Hybride oplossingen.

www.wierdabedrijfswagens.nl